söndag 12 oktober 2008

Sjutton månader

Idag är Hedvig sjutton månader, något vi firade genom att åka till Leo's lekland och bli uttröttade. Efter att ha krypit runt i rör, badat i bollhav och åkt rutschkanor var Hedvig trött och pappas knän ömma. (Observanta personer har kanske noterat att det inte kom någon text om att Hedvig blev sexton månader, detta på grund av att vi var bortresta.)

Sedan sist har Hedvig hunnit börja på dagis, vilket var ovant och lite jobbigt i början, men nu verkar hon ha acklimatiserat sig ordentligt och hjälper till att hålla ordning där med. Hon har även börjat äta lite mer än tidigare, och på dagis äter hon på egen hand, något som ju är onödigt hemma.

Hedvig trivs bra med att vara ute, både hemma (där hon ofta är riktigt duktig och hjälper till att exempelvis lägga löv i lövkorgen), på dagis och på lekplatsen.


Man kan ju ha mycket roligt inne också, exempelvis med bollar, eller med alla mjukisdjurs-kompisar. På senaste tidern är det en katt (Mjam-mjam) hon ärvt från moster Annie och en kanin (Hoppa-hoppa-hopp) hon fick av sin gammelfarmor förra året som har varit mest populära, även om gamla favoriter som Bubo fortfarande uppskattas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar