lördag 12 september 2009

28 månader

Hedvig är 28 månader och en riktigt stor tjej som gör sitt bästa för att ta hand om sinlillasyster (klappar, försöker trösta när hon är ledsen osv). Hon har också börjat på dagis igen (om än bara måndag-onsdag) och är plötsligt ett av de stora barnen på sin avdelning.

En av månadens höjdpunkter var när vi flög ner och hälsade på övrig släkt. Överraskande nog var Hedvig ganska avvaktande mot poolen att bada i poolen (bada i sjön gillade hon dock), så det blev mest pappa som var i den - Hedvig ägnade sig istället mycket åt att knuffa i och dra upp pappa (och påpeka att det blev "jätteplask" när han hoppade i). Att springa runt och hoppa på studsmattan var däremot precis så roligt som vi hade trott.

Vi passade även på att gå på Skansen, men precis som med Lycksele djurpark var det lite för stort för att man ska orka med allting (särskilt som Tove även fordrar på en del uppmärksamhet), men Hedvig lyckades ändå se till att roa sig en del. Hon fick även prova på spårbilarna och karusellen, men var inte riktigt förtjust i någon av dem.

Hedvig spolar av bilen (och ja, vi vet att man inte bör tvätta på uppfarten)


Provar vinterkläder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar