måndag 12 november 2007

Sex månader

Idag är Hedvig sex månader, och det märks rejält hur snabbt hon utvecklas. Bland de nyheter som redan rapporterats finns ju tänderna och sittandet, men nu sitter hon som om det är helt naturligt och inget konstigt med det - lådan har vi inte använt sedan Tyskland, och maten innehåller plötsligt mackor och smörgåsrås som en naturlig del som hon mumsar i sig duktigt (tillsammans med den andra "vanliga" maten hon får - normalt någon mosad grönsak/rotfrukt till lunch och gröt med fruktmos på kvällen).

Vi har inte vägt henne på ett tag, men det känns som att hon fortsätter växa i jämn takt. Ingen spurt dock, och jag gissar att hon ligger strax under 70 centimeter och åtta kilo.

Hon gillar inte alls att ligga på mage och vi undrar om hon helt har glömt hur man gör för att vända sig. Något hon däremot gillar ordentligt är att ligga på rygg och hålla i sina härliga fötter. Vi har inte provat hennes gungstol (babysittern) på ett tag men sist hon satt i den gillade hon den inte. Nu borde hon själv kunna få gung på den, men det verkade hon inte heller intresserad av.

Vi har varit ute med henne i sittvagnsläge ett par gånger, men det verkar inte heller så intressant - hon protesterar inte, men verkar inte särskilt intresserad heller (tyvärr finns det ju inte kvar några fina löv längre).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar