onsdag 12 september 2007

Fyra månader idag

Idag är lilla flickan fyra månader. Nytt sedan tremånadersdagen är väl bland annat att hon skrattat med skrattljud, hållit sig i tån och blivit bättre på att vända sig. Hon har även blivit mycket bättre på att sitta och allmänt stadigare.

Vad gäller saker hon fått uppleva så har hon förutom smakportionerna även börjat på babysim och varit på babymassage med pappa. Hon har även varit med på öppna förskolan här i Ulleråker och varit med vid sångstunden där.

Lilltjejen i badbyxor

Något vi märker av är att hon blivit smackigare (och gärna stoppar in så mycket hon kan av min hand i munnen), och hjälpsammare - oavsett vad man gör hjälper hon gärna till - matar man henne ska hon hålla i skeden eller flaskan, packar man varor hjälper hon till att hålla i och lägga ner saker, går man omkring med paraply för att hon inte ska bli blöt ska hon naturligtvis hjälpa till att hålla i det.


Hon verkar även ha förstått att det är något särskilt med saft (något vi gärna ser att det dröjer några år innan hon upptäcker annars, ju senare desto bättre).

2 kommentarer:

  1. Jag udnrar just _varför_ hon börjar upptäcka det är något speciellt med saft...?

    Grattis på 4månadersdagen!

    /Johan

    SvaraRadera
  2. Kanske ni inte skulle visa henne olämpliga saker

    SvaraRadera