torsdag 14 juni 2007

En månad

I lördags var hon fyra veckor och i tisdags hela en månad. Egentligen skulle hon blivit vägd och mätt i torsdags, men det sköts upp till tisdagen. Hur som, hon har växt ordentligt och var då uppe i 4480 gram och 55,5 centimeter, vilket placerar henne på medelkurvan.Häpen i famnen på tant Emma

Hennes hår är fortfarande väldigt fint, vilket gör att det känns väldigt mjukt. Det går dock fint att fluffa upp väldigt häftiga frisyrer.

Häftig med nästan tuppkam

Det märks även att hon blivit större på så sätt att hon inte alltid får plats riktigt som hon vill i vagnen - har hon gott om plats sover hon gärna med händerna vid huvudet, något som inte går i vagnen.

Sover skönt i soffan


Sover skönt i vagnen, men med händerna åt olika håll


Det känns som att hon försöker le oftare, men jag vet inte om vi lyckats fånga något av dessa med kameran.

Vi har också testat med tygblöjor (där vi har fått låna själva blöjdelen så vi bara behövde fixa byxor för att kunna testa). En märkbar effekt av dessa är att hon får ännu större rumpa än med engångsblöjor,. Hon verkar inte ha så mycket emot det, men det känns som att det borde vara lite besvärligt.

Med stor rumpa

Ytterligare en sak vi fått låna som vi tänkte att hon kunde få prova när hon var så här stor är en babysitter - något som varken fick henne att skrika eller verkade vara någon omedelbar jättefavorit. Vi testar väl igen vid ett senare tillfälle.

I sin egen lilla gungstol

1 kommentar:

  1. Det är klart att hon fortfarande får plats att sova i vagnen med bägge händerna över huvudet!

    SvaraRadera